Власними зусиллями зекономити на комунальних послугах більш ніж на 30% - реально. У цьому переконують громадські активісти та й самі рівняни. Для цього не потрібно коштів, лише бажання та декілька цінних порад.

Розумна економія. Платіжки за комунальні послуги вражають цифрами ледь не щомісяця. До того ж, попереду опалювальний сезон. Рівняни економлять як можуть: хтось на ліках, хтось на продуктах харчування. А двадцятитрирічний рівнянин Дмитро Галицький добре знає як можна зменшити витрати за комунальні послуги. Для того, каже хлопець, потрібно раціонально використовувати енергоресурси в домашніх умовах.

Заощаджує і на платіжках за воду. До прикладу, посуд миє не під проточною водою, як звикло більшість рівнян, а в посудині. А одної склянки води достатньо, аби почистити зуби.

Як виявилось інші рівняни знають й інші способи збереження енергоресурсів в домашніх умовах.

На перший погляд, це дрібнички, однак фахівці переконують - показники на лічильниках суттєво менші, якщо дотримуватись раціональних способів збереження енергоресурсів в домашніх умовах. Найпростіший - правильно використовувати побутову техніку. В спеку не можна вмикати одразу декілька електроприладів, уникати частих вимикань пилососа, адже найбільше електроенергії він споживає при ввімкненні.

Тож, цілком реально зекономити енергетичні ресурси не вкладаючи ні копійки. В результаті - плата за комунальні послуги зменшена більш ніж на 30%.