Пересуватися містом стане ще зручніше. Відсьогодні у Рівному запустили два тролейбусних маршрути, а вулицями міста вже курсують пять новеньких тролейбусів.

Новопридбані тролейбуси відсьогодні вийшли на вулиці міста. 5 тролейбусів Шкода 14 ТР заповнять собою два нових маршрути, «4а» - «Мототрек - Льонокомбінат (через Автовокзал)», та «9а» - «Мототрек - Північний (через Автовокзал)". Міський владі для того, аби запустити нові тролейбусні маршрути довелося пропрацювати значний об’єм робіт.

Крім закупівлі самих тролейбусів загальна вартість яких склала 2,6 мільйона гривень та реконструкції контактної мережі на вулицях Київській та Грушевського міська влада наразі розробляє проект з кільцювання тролейбусного маршруту навколо вулиць Волинської Дивізії та Євгена Коновальця. Для цього на мікрорайоні «північному» планують збудувати кінцеву службову станцію, та протягнути контактну мережу для тролейбусів.

За словами Володимира Хомка розвиток електротранспорту в Рівному є пріоритетом номер один для міської влади, адже це дозволить не тільки розвантажити дороги міста і покращити перевезення пасажирів, але і сприятиме поліпшенню екології міста.