70 сантиметрів розбрату. У Рівному сусіди не можуть визначитись з межами приватизованих ділянок. Одна з конфліктуючих сторін за'являє, що сусід розпочав будівництво уже на її ділянці і не хоче звідти прибирати аварійний металевий паркан. Натомість останні розповідають, що діють в межах закону. Павло Невесенко продовжить.

Так вже не один день рівнянка Олеся Черпак воює зі своїми сусідами через те, що ті звели металевий паркан на її земельній ділянці, коли почали розбудовувати старий сарай.

Сусіди Людмила та Сергій спочатку відмовляються говорити на камеру та не пускають нас на їхню територію. Втім, потому зауважують, що просто хочуть порементувати свій паркан, який з дня на день може впасти.

Олеся Черпак розповідакє, що згідно ухвали рівненського міського суду від 30 липня минулого року, її сусіди взагалі не мають права проводити ніяких робіт на цій земельній ділянці. Та показує витяг з держгеокадастру, на якому видно, що у неї захопили близько метра земельної ділянки.

Олеся Черпак розповідає, що хоче встановити кам'яний паркан. Сусіди ж запевняють, межі ділянок були давно погоджені. Не проти встановлення кам'яного паркану.

Вже декілька днів підряд обидві сторони конфлікту викликають патрульних поліцейських. Ті фіксують заяви, втім остаточну крапку у цій історії можуть поставити лише землевпорядники. До слова у цьому районі міста будинки, а особливо земельні ділянки з давніх часів розприділені дивним чином. Можливо саме це і є причиною, що люди і починають війни за 70 сантиметрів землі.

Читайте також: Історична база даних Рівного не працює