Щодня працюють для рівнян і своє свято з нагоди перших 100 днів присвятили жителям міста. У Рівному працівники патрульної поліції в самісінькому центрі нагородили громадян, які увесь час допомагали копам. А ще дозволили дітворі відчути себе справжніми поліцейськими та перевіряли їх на знання правил дорожнього руху.

Гімн України співали і співатимуть далі. Своє свято рівненські копи розпочинають так, як і кожну зміну на роботі.

А згодом нагороджують усіх, хто впродовж ста днів патрульної поліції у Рівному допомагав копам. Серед них і Дмитро Андрощук. Він впродовж року на Західній Україні у складі 44-навчального центру займався підготовкою патрульних з медицини згідно з європейськими та американськими стандартами роботи поліцейських.

Пліч-о-пліч та чи не щодня з патрульними були і представниками формування з охорони громадського порядку "Сокіл". Патріотів та небайдужих рівнян теж нагороджують подякою.

А рятувати братів наших менших рівненським копам не втомлюється допомагати директор зоопарку.

Після вручення подяк настає час для дітвори. Саме їм патрульні приділяють найбільше уваги. Усі можуть посидіти за кермом авто патрульної поліції, приміряти бронежилет та кайданки, а ще почути про усі пристрої, якими користуються копи.

Основне, що хотіли донести патрульні у сотий день своєї роботи усім рівнянам - їх двері відчинені для всіх. І не лише у свята.