Рівненщина приваблива на інвестиції. Це підтверджує підприємство "Консюмерс-Скло-Зоря", що у Рівненському районі. Вже декілька років поспіль підприємство працює завдяки іноземним інвесторам. Як результат, Verallia. Україна забезпечує роботою близько 800 осіб та експортує більше 50% продукції в країни Західної Європи. Днями підприємство запустило унікальну скловарну піч.

Відзначити маленький, проте досить значимий ювілей підприємства "Консюмерс-Скло-Зоря", що на Рівне нщині , завітало чимало поважних гостей. Серед них - місцеві політики, іноземні інвестори, клієнти фірми та друзі. Перевірити, як працює новенька піч та привітати працівників приїхав президент та Генеральний директор Verallia. Варто відзначити, дана модернізація стала можливою завдяки інвестиціям в 12 мільйонів євро. Це перший транш в інвестиційному плані, який передбачає виділення ще 35 мільйонів євро протягом 2016-18 років для повного оновлення заводу.

Стати "хрещеною матір'ю" скловарної печі та урочисто перерізати червону стрічку приїхала поважний посол Франції в Україні пані Ізабель Дюмон.

Завітав на урочистості і голова Рівне нської облдержадміністрації. Посадовець запевнив, завод у Зорі - хороший приклад для іноземних інвесторів, куди варто правильно вкладати інвестиції.