Футбол у Рівному набирає обертів. Ще декілька років тому про створення футбольної команди і мови не було, як нині рівненський «Верес» став по-справжньому народною командою, яка показує результат.

За перший сезон «новий Верес» спочатку під керівництвом Олега Луткова, згодом Володимира Мазяра одержав 16 перемог в офіційних матчах, забивши при цьому 41 гол. Із другого місця народний клуб вийшов до Першої ліги. Після 5-ти років футбольної засухи у Рівному, результат заслуговує поваги вболівальників.

Місто повірило в команду, відвідуваність матчів перевищувала показники навіть деяких поєдинків за участі клубів Прем’єр ліги. Кожна перемога примушувала зайвий раз радіти навіть тих людей, які футболом не цікавляться. До всіх розмов на Рівне нщині , до темних плям на Поліській мапі додалася світла і нова тема. Стадіон, який до цього приймав матчі обласного рівня, знову дихає великим футболом, а із трибун знову доноситься підтримка рівненської команди. Футбол тут отримав друге дихання.

Найголовніше, що у майбутнє «Вереса» повірила влада, яка готова виділити кошти на реконструкцію «Авангарду». Якщо повернутись до історії, то саме гроші були причиною занепаду команди у 2011-му, тоді «Верес» заявив про припинення свого існування.

У між сезонні народний клуб не програв жодного разу, прекрасно провівши збори на Львівщині. Це дає хороший привід сподіватись, що цього літа наша команда вдало розпочне боротьбу в кубку та чемпіонаті України. Разом до перемог!

А вже у понеділок, 18 липня, о 18.00 у Рівному на стадіоні «Авангард» відбудеться контрольна зустріч команд «Верес» та «Волинь». Онлайн-трансляцію матчу вже традиційно дивіться в ефірі Першого місцевого та на нашому сайті Rivne1.tv.