Студент із Києва Віталій Савченко, який за останній рік проїхав 26 тисяч кілометрів, розповів жителям Дубенщини про цікаві, але маловідомі місця. Наприклад, містечко Орбіта та вітряки на березі водосховища в Запорізькій області.

Віталій Савченко розповідає, подорожувати він почав, бо вирішив нарешті змінити своє життя. Побував чи не у всіх містах України та в далеких селах. Проте у Дубні мандрівник був вперше, хоч близько 20 разів йому доводилось проїжджати через місто.

Хлопець розповів про те, що зустрічав в Україні надзвичайно цікавих та щирих людей і дуже часто ночував у водіїв, котрих знав всього-на-всього сорок кілометрів спільного шляху. Здивування у слухачів викликав невеликий розмір рюкзака мандрівника. Віталій здобуває туристичну освіту, тож до свого наплічника підходить з розумом і рахує кожен грам. Зайвого не бере і може задовольнятися простими речима.

Фото хлопця, котре потрапило до National Geographic: він зробив не звичайну кишенькову «мильницю», аби не завантажувати себе вагою зеркальної фотокамери. 

Зустріч із молоддю Дубна відбулася в рамках проекту “Амфітеатр”. Це курс лекцій, тренінгів та майстер-класів для молоді з метою активного та продуктивного проведення часу. «Подорожі Україною» стала першою з циклу зустрічей та майстер-класів, які планує провести Національний Альянс в місті Дубно в рамках проекту «Амфітеатр».