Здорове харчування, це шлях до довгого та щасливого життя. Для того, щоб організм функціонував без збоїв, а ви завжди були в хорошому самопочутті- потрібно правильно харчуватися. Саме для вас Рівне1 підготував список продуктів, які рекомендується дієтологіми до споживання кожного дня.

1. Шпинат Шпинат багатий фолієвою кислотою, вітамінами групи В та Е. Особливо корисним є шпинат для дітей та вагітним жінкам. Споживати його потрібно хоча б раз на тиждень, ти більше, що на ринку його можна знайти за дуже приємною ціно.

pic 2.Морква Взагалі всі помаранчеві овочі дуже корисні, але морква стоїть на першому місці завдяки високому вмісту каротину і вітаміну А.

pic 3.Брокколі Так, це несмачно. Так, ви не хочете це їсти, але це неймовірно корисно! Та і для профілактики ракових захворювань- це продукт №1.

pic 4.Горіхи Вам досить лише жменьки мигдалю або арахісу, щоб отримати порцію користі на цілий день.
pic 5.Риба Риба повна корисних жирних кислот, які так корисні жіночому організму. Але уникайте смаженої риби, адже після сковорідки вона перестає бути корисною

pic 6.Помідори Насичені вітаміном С і бета-каротином вони знижують ризик виникнення деяких видів раку (підшлункової залози та шлунку).

pic

7.Темний шоколад Містить антиоксиданти флавоноїди та гормон щастя. Тільки не захоплюйтесь, досить буде декілька шматочків.


pic