Тільки вчора рівненські чиновники красувались перед об`єктивами фото- та відеокамер на борту чартерного рейсу Рівне-Анталія. Сьогодні ж висловлюють подяки рівненській спортсменці Наталії Прищепі, яка стала чемпіонкою Європи з легкої атлетики. Правда подяки, як завжди, на папері. Як альтернатива - на інтернет-сайті.

«Перемога 21-річної рівнянки стала тріумфом на чемпіонаті Європи з легкої атлетики. Наталя нам подарувала привід для гордості – за місто, за Рівне нську область. Ваш тріумф – досягнення для цілої України. Про нашу державу знову почули у цілому світі, вкотре піднявся державний прапор України. Спортивні досягнення нас об’єднують і надихають на нові перемоги», - зазначив Олексій Муляренко для сайту Рівне нсьої ОДА.

Шкода лише, що ці подяки мало надихають рівненських спортсменів, чутки і слава про них шириться у всьому світі, тоді як в Україні ті, хто мали б почути - не чують: чи то від глухоти природньої, чи то від набутої, хтозна...

В народі кажуть - не хлібом єдиним. Але у випадку рівненського спорту, зокрема легкої атлетики, якраз хліба і не вистачає.

І у рівненських чемпіонів життя далеко не чемпіонське. Відомо, що Наталія Прищепа живе разом із батьками та братом у старенькій квартирі.

Детальніше тут у коментарях: Президент Порошенко привітав рівнянку Наталію Прищепу з "золотом"

Рівне нський легкоатлет, 23-разовий чемпіон світу Вадим Слободенюк розповів журналістам Першого місцевогоо, що за всі роки, що здобуває перемоги для України, йому віддячили...паперовими грамотами.

Детальніше дивіться тут: Спортивні легенди Рівне нщини: Вадим Слободенюк [ВІДЕО])

Залишилося лише організувати селфі разом із спортсменкою, як вчора у літаку Селфоманія по-депутатськи або як із Рівного проводжали перший авіарейс [ФОТО] , у Рівне нському аеропорту. А що, фото ж ні до чого не зобов`язує?

Тільки от спортсмени не літаки...