9 мільйонів 646 тисяч - таку заставу призначили для заступника прокурора Рівненської області Андрія Боровика. Нагадаємо, його арештували 4 липня за підозрою у кришуванні незаконного видобутку бурштину та створення злочинного угрупування.

Арештували Боровика на 60 діб, але з правом вийти під заставу, повідомляє tsn.ua.

Суд задовольнив клопотання прокурорів повністю, які, обираючи суму застави, посилались на те, що при обшуку у робочому кабінеті і вдома у Боровика знайшли десятки тисяч доларів, зливки золота і дорогі годинники, вартістю у понад мільйон гривень.

За запевненнями слідчих, родина Боровиків володіє кількома квартирами.

Наразі на території Рівне нщини триває операція "Бурштин". В ній задіяні 300 оперативників МВС та СБУ, які продовжують обшуковувати 123 квартири та місця роботи підозрюваних у створенні "бурштинової" банди. Наразі із 32 підозрюваних затримано чотирьох. До слова, головними помічниками заарештованого Андрія Боровика були керівник та співробітник структурного підрозділу обласного управління СБУ. Вони наразі також за гратами. До групи також входили начальник внутрішньої безпеки обласної поліції та його підлеглий, діючі та колишні працівники поліції, голови двох райдержадміністрацій, два керівники районних прокуратур, керівники лісгоспів, а також представники криміналітету.

Детальніше про затримання Андрія Боровика дивіться тут: Як на Рівне нщині затримували заступника прокурора Андрія Боровика [ВІДЕО]

Годинники мільйон, або як шикує заступник прокурора Рівне нщини Боровик [ФОТО]