Весілля пройшло як один момент, і після цього наречені часто жалкують про те, що десь допустили помилку в оформленні, десь недостатньо спілкувалися із гостями. Тому, якщо у вас весілля тільки попереду - варто дізнатися, що потрібно зробити у день одруження, аби не мати почуття розчарованості після головного свята вашого життя.

1. Часто наречені й женихи настільки захоплені собою і своїм весіллям, що вони цілковито забувають про присутніх гостей і практично не звертають на них уваги. А потім шкодують про це. Намагайтеся уникнути цього, адже усі ці люди прийшли саме до вас, щоб розділити цю радість з вами, а не тільки одне з одним. Приділяйте гостям достатньо часу й уваги.



pic

2. Якщо ви хочете зменшити жаль після весілля, рекомендуємо повністю сподіватися на свій смак і свої мрії. Ви мріяли про фруктовий весільний торт? Відмінно, замовляйте, незважаючи на те, що у дочки троюрідної тітки алергія на інжир.



pic

3. Хоча місце в ресторані кожного запрошеного на весілля гостя коштує грошей, багато молодят запевнили, що дуже пошкодували, що не запросили деяких гостей, які б прикрасили й наповнили оптимізмом їхнє весілля. Зрештою, невелика кількість зекономлених грошей не варта вашого розчарування. Подумайте кілька разів, перед тим, як скорочувати список ваших гостей.

4. Вам не здається, що постановка "наречена повинна, наречений повинен" дуже дивна для такої важливої події, причому однієї в житті? Хто сказав, що нареченим не належить танцювати від душі на своєму ж весіллі, і потрібно випромінювати всю невинність? Хочеться, значить можна зняти підбори і веселитися від душі. Важливо розуміти, що повторити цей день у вас не буде можливості, ви ж не хочете шкодувати про те, що забороняли собі посміхатися, голосно сміятися, танцювати "циганочку", бути щирою і говорити тост чоловікові не з папірця, а від душі!



pic

5. Ті, хто почав підготовку до весілля знають, що часу катастрофічно не вистачає.

Це здається, що знайти фотографа, відеографа, ведучого і т.д. - простіше простого, поки самі не почнете пошуки. Знаєте про що ви будете жалкувати? Про те, що мало уваги приділяли своєму майбутньому чоловікові, своїм відносинам, а витрачали час на підготовку.

Користуйтеся порадами та відпочиньте на своєму весіллі після важкої та довгої підготовки, і тоді жалкувати про щось вам не доведеться.

Джерело: www.exotik.com.ua