Неодноразово розлучалися, та досі думаєте, що таке могло трапитися лише з вами? Ви не самі. Багаті, як то кажуть, теж плачуть.

1. Елізабет Тейлор - своєрідна рекордсменка. Вона виходила заміж 8 разів, причому двічі – за одного і того ж чоловіка. У перший раз вона вийшла заміж в 23 роки за спадкоємця мережі готелів Конрада Хілтона. Шлюб тривав всього 205 днів.



pic

2. Алла Пугачова не далеко втекла від Елізабет Тейлор. Серед офіційних шлюбів у неї було п'ять. Але яких! Перші три шлюби були досить гучними, але хто зараз згадує про них? Зате всі чудово пам'ятають її 11-річний шлюб з Філіпом Кіркоровим, молодший за неї на 18 років.



pic

3. Мартін Скорсезе. «Оскароносний» кінорежисер, сценарист і продюсер, визнаний одним з найвидатніших режисерів сучасності мав 5 дружин. З першою дружиною він розлучився на грунті політичних розбіжностей – він католик, вона – переконаний юдейка. Друга дружина була домогосподаркою і швидко набридла творчому Скорсезе.



pic

4. Лайза Мінеллі. І так, Мінеллі мала 4 шлюби. Цікаво, що з першим чоловіком вона розлучилася, так той виявився гомосексуалістом. Від другого чоловіка вона пішла заради Мартіна Скорсезе, але той так і не відвів її під вінець. Її третій чоловік – скульптор Марк Гіро – умовив актрису вилікуватися від наркоманії та алкоголізму.

Джерело: dobri-porady.pp.ua