З кожним роком все більше стає популярним проводити весільні церемонії в оригінальних місцях. Молодята прагнуть бути неординарними і вибирають такі місця, як замки, музеї, комори, дахи будинків та інше.

Також, стало модним проводити на відкритому повітрі не тільки урочисту частину, але і банкети. В такому випадку вам варто подбати про освітлення. Всілякі гірлянди, лампочки, світильники, підібрані в потрібному стилі, додадуть особливий шарм.



pic

Трендом стануть нічні виїзні реєстрації, які набирають обертів і частіше користуються популярністю. Вечірня реєстрація при свічках - це просто казково романтично.

У моду входять незвичайні фуд-бари:

Сирні столи з різними видами сирів, медом, фруктами і ягодами, горіхами, оливками та ін. Пропонуємо поставити біля кожного виду сиру таблички, щоб гостям було простіше зорієнтуватися і вибрати свого фаворита. Як різновид пропонуємо - винно-сирні столи, де смак сиру відтіняють дорогі вина.



pic

Бар з домашніми пирогами і випічкою, який оцінять як діти, так і дорослі!

Бар з прохолодними напоями: столик з шампанським, бар з віскі, винний стіл або популярний бар «Мімоза» з шампанським, соками, ягодами і фруктами, де гості самі зможуть приготувати собі однойменний коктейль.



pic

Оригінальні фото-зони

Зони для фото можна оформити не тільки поставивши банер з написами імен молодят, але й зробити їх у вигляді яскравих фото-рамок або у стилі instagram. Дайте свободу своїм фантазіям і ваші гості обов'язково це оцінять.

Пастельні кольори і натуральні матеріали, підкреслена простота, маленькі мерехтливі та в'язані деталі, натуральна місцева їжа, мереживо та троянди з сукулентами — головні тенденції 2016 року, які зроблять ваше весілля модним та оригінальним.

Джерело: poradumo.com.ua