Весілля на даху. Оригінальність такого задуму зашкалює! Проте, перш ніж організовувати таке весілля - вам варто знати про переваги та недоліки проведення свята у такому місці.

Дахи – відмінне місце для весілля вашої мрії. Вони досить великі, щоб розмістити не тільки молодят, але і багатьох гостей, а також ідеально підходять для інтимного весілля – тільки для двох. Подумайте, чи є щось більш романтичним, ніж втекти від усього світу і поєднати свої долі під хмарами?!

Для організації церемонії на даху, варто звернутися в івент-агентство, яке займається подібними заходами. Фахівці подбають не тільки про безпеку, відповідні умови, а й врахують всі моменти.



pic

Якщо церемонія на даху і фуршет плануються ближче до вечора, то варто обов’язково подбати про освітлення. Відзначимо, що є багато видів ламп, ліхтарів, гірлянд і прожекторів, також можна додати романтики, використовуючи свічки.



pic

Серед плюсів проведення весілля на даху є:

1. Можливість провести незабутню реєстрацію шлюбу високо над землею.

2. Весілля на даху - це оригінально і незвично.

3. На даху можна влаштувати весілля для двох, адже немає більш усамітненого і романтичного місця в галасливому мегаполісі.

4. Оформити весільну церемонію можна так, як забажає душа.

5. Ви і гості зможете помилуватися красивим заходом сонця.

6. На тлі міста вийдуть приголомшливі фотографії.



pic

Недоліки весілля на даху:

1. Маленький вибір майданчиків, через що бронювати їх краще заздалегідь.

2. Висока вартість організації виїзної реєстрації та банкету в порівнянні зі звичайними місцями для проведення весіль.

3. Примхи погоди можуть стати проблемою, якщо у вас не буде шатра, тенту або якого-небудь укриття на випадок дощу і вітру.

Отже, якщо ви все ж наважилися організовувати таку церемонію, то не забудьте врахувати всі нюанси проведення такого весілля, для того, аби все було бездоганно!

Джерело: articlewedding.com