Любите вело-прогулянки зі своєю половинкою? І взагалі, велосипеди - це ваша пристрасть? Чому б тоді не додати велосипеди до оформлення свого весілля?

Велосипедна тема настільки універсальна, що її можна використовувати практично у всьому: весільний декор, поліграфія, фотосесія, і навіть частування.

Якщо обіграти тему різнопланово, свято обіцяє бути веселим! Зверни увагу, що така тематика ідеально підійде для весілля під відкритим небом, для свята в стилі еко.



pic

Приміром, уяви собі молодят на велосипедах. Одні скажуть, що це абсурд а інші – супер ідея! Забавні запрошення із зображенням парочки молодят на двоколісному транспорті неодмінно порадують гостей і викличуть у них посмішку.

А весільна прогулянка і фотосесія неодмінно обіцяє подарувати барвисті оригінальні знімки, які обов’язково будуть викликати приємні емоції ще протягом багатьох років.



pic

Ну і, безумовно, для весільної церемонії знадобляться велосипеди. Той же велосипед-тандем для фотосесії.

Велосипед ми асоціюємо з літом, з просторами, і, звичайно ж, напрошується виїзна церемонія, ясна річ, на природі. А для прикраси літнього виїзного вело-весілля потрібні відповідні вело-атрибути. Наприклад, красиві статуетки у вигляді велосипедів на стіл або велосипеди-вазони.



pic

Велосипеди також можуть послужити "залізними кіньми" свідкам та подружкам нареченої.

Якщо ви пара, яка веде здоровий спосіб життя та обожнює велосипеди - вам вдасться оформити вело-весілля так, що велосипеди стануть справжньою родзинкою вашого весілля.

Джерело: mywed.com.ua