Із відділу прийому товарів одного з рівненських супермаркетів чоловік намагався поцупити шоколадні вироби на чималу суму. Скоєння крадіжки помітили працівники охорони закладу і одразу ж натиснули кнопку «Термінового виклику поліції».

Близько 13 години на пульт централізованого спостереження Управління поліції охорони в Рівне нській області надійшов сигнал «тривоги» із супермаркету в обласному центрі.

Працівники закладу розповіли правоохоронцям, що помітили як у відділ прийому товарів із тильної сторони приміщення зайшов невідомий чоловік і намагався вкрасти різноманітні шоколадні вироби. Непроханим гостем виявився 59-річний рівнянин. Загальна сума поцуплених товарів склала понад 1300 гривень.

На місце події також прибула слідчо-оперативна група Рівне нського відділу поліції.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, громадських або виправних робіт, арешту чи позбавлення волі на строк до трьох років.

Повідомляє Управління поліції охорони у Рівне нській області.