Начальника одного із підрозділів Березнівського відділення ГУ Національної поліції в Рівненській області «накрили» під час одержання хабаря у розмірі 1 тисячі гривень. Затримали корупціонера співробітники обласної прокуратури спільно із СБУ.

– Вказані кошти майор поліції одержав від приватного підприємця, якому пообіцяв не перешкоджати його господарській діяльності, – розповів заступник прокурора Рівне нської області Андрій Боровик.

На цей час слідчими прокуратури Рівне нської області проводиться комплекс першочергових слідчих дій. Вирішується питання про оголошення поліцейському підозри у вчиненні злочину, що передбачене ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди).

– Це не перший випадок у цьому році, коли прокуратура спільно зі Службою безпеки України викриває у цьому районному відділенні корупціонерів. Зокрема, вже чекає на вирок суду слідчий поліції, який обвинувачується в одержанні від громадянина неправомірної вигоди у сумі 2 тис грн, – повідомив прокурор. – Обох поліцейських – слідчого та керівника підрозділу затримано під час вчинення злочину безпосередньо у березні та червні місяці на тому ж самому місці - біля приміщення районного відділення поліції.

За інформацією прес-служби прокуратури Рівне нської області