Які 5 відомих пар, які завдяки взаємній повазі пройшли багато років пліч-о-пліч і можуть стати чудовим зразком сімейних стосунків?

Меріл Стріп та Дон Гаммер одружені 37 років

Архітектор Дон Гаммер і оскароносна актриса Меріл Стріп ось вже 37 років щасливі у шлюбі. У подружжя підростають три дочки, які пішли по стопах матері і стали актрисами — Мемі, Грейс, Луїза, а також син Генрі, який обрав кар'єру музиканта. Секрет довгих відносин, на думку Меріл, — вміння чути і розуміти один одного.



pic

Девід і Вікторія Бекхем одружені 16 років

Одна з найкрасивіших пар Девід і Вікторія Бекхем через 16 років шлюбу все так же щасливі разом і виховують чотирьох дітей.



pic

Сара Джесіка Паркер і Меттью Бродерік у шлюбі 18 років

Ці двоє познайомилися на початку 1990-их, коли обидва тільки починали свої акторські кар'єри. Зумівши пройти не одну перевірку на міцність, в числі яких слава Сари Джесіки, вони залишаються однією з найміцніших пар і виховують трьох дітей.



pic

Майкл Дуглас і Кетрін Зета-Джонс одружені 15 років

Незважаючи на велику різницю у віці, вони змогли побудувати міцні стосунки і народити двох дітей, а Кетрін допомогла чоловікові подолати важку хворобу, підтримавши його у важкий момент.



pic

Вілл Сміт і Джада Пінкетт-Сміт одружені 17 років

Уілл і Джада вперше зустрілися в 1995 році, коли вона пробувалася на роль подруги Сміта на його хіт-шоу "Принц із Беверлі-Хіллз". Як і в будь-яких сімейних відносинах, в цій парі було безліч злетів і падінь, але постійна робота над відносинами і довіру допомогли зберегти сімейне вогнище донині.



pic

Джерело: zags.org.ua