Коли розпочинати підготовку до весілля? Питання дуже риторичне, адже комусь достатньо місяця, а хтось і в рік вкластися не зможе. Але одне скажу точно – забагато часу не буває. Чим більше у вас буде часу на підготовку – тим більше буде шансів вибрати та замовити саме те і ті послуги, про які ви мріяли.

Найважливішими складовими вашого вдалого весілля є зал (приміщення, де має відбуватися ваше весілля), музичне оформлення (хочете ви щоб це був музичний гурт чи плануєте замовити послуги ді-джея – не важливо), фото та відео оператори (від них залежить яку пам’ятку про свій найважливіший день ви покажете своїм дітям та внукам) та ведучий (від цієї особи залежить чи будуть ваші гроші, потрачені на організацію весілля, приносити вам радість чи розчарування).

Так, справді, весілля вашої мрії складається ще з багатьох нюансів та аспектів, як то весільний торт, декорування залів, костюм нареченого, сукня нареченої та багато іншого. Але ці перші п’ять складових є унікальними.



pic

Зал для весілля. Якщо одружуються одночасно дві пари, що мають родинне коріння (наприклад, брат одружуються в той самий день, коли заміж виходить сестра, або дуже хороші друзі з купою спільних знайомих вирішили відсвяткувати весілля разом), таке можна організувати, але ця ситуація буде винятком з правила. Місце проведення свята можна вважати унікальним для однієї пари на одну дату. Тому зал для весілля бажано замовити заздалегідь, бо він є дуже важливим елементом святкування.



pic

Про тамаду, музикантів, фото і відео операторів. Не думаю що ви були б у захваті, якби в день весілля побачили в ресторані зовсім не того ведучого, з яким домовлялись, чи інших музикантів та істориків вашого свята – фото та відео операторів. І це логічно, адже ви потратили купу часу для пошуку людей, чиїми послугами ви б хотіли скористатись. І вибрали їх ви саме тому, що їх робота, на вашу думку, вас оптимально задовільняє. Вони для вас у цей день є унікальними. І, якщо ви вчасно з ними не зустрінетесь і не домовитесь, змушені будете користуватись послугами інших людей, котрі можливо менше вам імпонують. А, маючи більший запас часу, у вас відповідно вищі шанси вибрати саме тих людей для вашого свята.



pic

Інші елементи свята. Тепер розглянемо яка ж ситуація з іншими аксесуарами. Дизайнер може оформити на одну дату більше одного залу, а туфлі в магазині не існують в одному екземплярі.

Вибір цих аксесуарів є набагато більшим, та все ж таки вимагає багато часу. Нехтувати ними і відкладати на останній момент не потрібно.

Отже, чим більший запас часу у вас запланований до весільного дійства, тим краще ви зможете приготувати своє свята і тим міцнішим буде ваш шлюб.

Джерело: mywed.com.ua