Керівництво Народного Клубу затвердило тренерський штаб, який керуватиме командою у наступному сезоні. Серед них, зокрема Едуард Столбовий, Роман Пасічніченко, гравецьдругої команди київського "Динамо" Богдан Єсип.

Головному тренеру Володимиру Мазяру відтепер допомагатиме старший тренер Богдан Єсип. Із захисниками працюватиме Роман Пасічніченко. А тренером воротарів буде Едуард Столбовий (який вже працював помічником головного тренера у тренерському штабі НК "Верес" у минулому сезоні).

Тридцятисемирічний Богдан Єсип народився у Дрогобичі. Грав за другу команду київського "Динамо", кіровоградську "Зірку, львівські "Карпати", ужгородське "Закарпаття", охтирський "Нафтовик-Укрнафту, донецький "Олімпік" та "Суми". Упродовж другої половини минулого сезону працював у тренерському штабі ПФК "Суми".

Тридцятичотирирічний Роман Пасічніченко народився у Дніпропетровську. Грав за "Дніпро", алчевську та дніпродзержинську "Сталь", вінницьку "Ниву", луганську "Зорю" та інші команди. Також у його активі 42 матчі за збірні України U-19 та U-21.

За матеріалами інформслужби НК "Верес"