Де у Рівному будуть “ганяти” байкери, коли відбудеться фестиваль з екстримальних видів спорту та концертна програма дізнавайтесь у статті.

Святкування розпочнеться з 20 червня у нічному клубі “Лагуна”, відбудеться нагородження учасників та переможців загальноміського конкурсу “Рівне нський пісенний грант”.

Серед 83 виконавців оберуть вісімку найкращих, які будуть нагороджені грошовими преміями у розмірі 10 000 гривень та матимуть тиждень музичної ротації на “Радіо Трек”.

25 червня на “Стадіоні Авангард” відбудеться Чемпіонат Європи з регбі, на якому гратимуть збірна України проти збірної Чехії.

26 червня у Рівному буде проходити низка заходів, серед яких: “Виставка - ярмарок” молодих майстрів сучасного декоративно - прикладного мистецтва, яка відбуватиметься бульварі Незалежності.

На Майдані Незалежності пройде фестиваль здорового способу життя, а саме: змагання з кроссфіту, флорболу та стрітболу. Також байк-шоу, байкери вперше публічно представлять 25 прапорів з новими емблемами міста. На завершення рівнян чекає концертна програма, з учасниками загальноміського конкурсу “Рівне нський пісенний грант”.

У парку культури та відпочинку ім. Т.Шевченка відбудуться живі майстер-класи для молоді: соломоплетіння, тістопластика, виготовлення цукеркових букетів, квілінг.

На пляжі озера Басів Кут пройде фестиваль “Олімпійське літо”, а на стадіоні “Авангард” фестиваль з екстримальних видів спорту.

28 червня на Мототреці відбудеться відкритий Чемпіонат міста Рівного зі спідвею, присвячений Дню молоді.