Якщо у вас з другою половинкою ще не було шансу познайомити своїх батьків, в першу чергу варто зробити саме це.

Найкращий час для знайомства — заручини, проте, якщо ви їх не святкували чи вирішили влаштувати свято для двох, познайомте своїх татусів та мам одразу після пропозиції. Можна покликати їх на вечерю і обговорити деталі майбутнього весілля. Намагайтесь враховувати не тільки свої бажання, а й думку найрідніших людей, адже для них це весілля не менш важливе, ніж для вас і вашої коханої людини. Якщо ж якась з ідей батьків вам не дуже подобається, не критикуйте їх, а просто м’яко натякніть.



pic

Часто витрати на весілля свої дітей батьки беруть на себе і ділять їх порівну. Проте, навіть якщо вони оплачують лише частину весілля, вони намагаються взяти участь в організації свята своїми порадами, що, в свою чергу, може якоюсь мірою не подобатись майбутнім молодятам. Аби уникнути непорозумінь, одразу поясніть батькам, яким ви бачите свій найголовніший день. Можете доручити їм якісь деталі, тоді вони не будуть впливати на важливіші речі.



pic

Організовуючи весілля, подбайте про правильне розсадження гостей. Батьків варто садити біля родичів – так вони почуватимуться комфортно. Не забувайте й про те, що на самому святі ваші найрідніші люди теж не мають почуватись ніяково, тому можете, наприклад, заздалегідь домовитись з музичним колективом по виконання кількох пісень, які люблять ваші батьки.



pic

Неодмінно виділіть час на танець нареченої з батьком і танець нареченого з мамою. Ця традиція не тільки поєднає ваші родини, але урізноманітнить святкування.

Джерело: topwedding.com.ua