Якщо ви з нареченим сміливі креативні молоді люди, то ваші обручки повинні бути мега креативними! Залиште класику для бабусь і дізнайтеся від порталу про те, що таке по-справжньому креативні обручки!

Якщо арт – твоя друга натура, то ці кільця тобі неодмінно сподобаються! Сміливий стім-панк від модного дизайнера Jana Brevick. Обручки, виконані у вигляді болта і гайки: почуття гумору, сексуальність і креатив в одному флаконі!

Хай-тек романтика



pic

Мінімалістичне обручку з затемненого срібла, з гравіюванням у стилі «Матриці». Вигравіювати ти можеш що завгодно, але найефектніше виглядатимуть цифри: дата весілля, день народження коханого або дата вашого знайомства.

Футуризм ХХI століття: Dream House



pic

Хто з наречених не мріяв про те, щоб в день заручин милий підніс не тільки красиве обручку, але і ключі від будинку нашої мрії! Тепер це можливо! Найкреативніші обручки десятиліття: кільце і будинок твоєї мрії – два в одному!

Ніколи не забувай про річницю весілля!



pic

Існує незліченна безліч анекдотів про те, як недбайливий чоловік забув про річницю весілля. Якщо ти не хочеш, щоб твій чоловік став героєм такого анекдоту – вибери обручку з вбудованим нагадуванням про річницю!

В середину такого кільця вставлений чіп, який блимає цілий день один раз в році – в день вашої річниці!

Політ фантазії



pic

Модний дизайнер David McCaul одного разу вирішив, що круглі обручки це занадто банально. У його колекції обручки мають зовсім невимовну форму – геометричних фігур, химерні завитки … ніяких обмежень!

Джерело: mywed.com.ua