Навіть якщо ви плануєте відпочивати закордоном, це не зовсім не означає, що погода не створить вам неприємних сюрпризів. Звичайно, ідеального одягу для мандрівників, який би був доречним в будь-якому кліматичному поясі або в будь-яких погодних умовах, не існує. Але підібрати максимально практичний одяг з урахуванням особливостей регіону завжди можна.

Складаючи валізу на відпочинок, в першу чергу варто згадати про білизну. Тут все просто - білизна повинна бути виготовлена з натуральних матеріалів, щоб не створювати дискомфорт в спеку. Якщо ви збираєтеся в тропічні країни, постарайтеся захопити з собою футболки з довгими рукавами, які зможуть захистити вашу шкіру від палючого сонця. Якщо ви плануєте активно проводити час, то не забудьте про спортивний костюм або джинси.



pic

Сьогодні в магазинах можна знайти джинси, адаптовані для мандрівників - вони мають велику кількість кишень і зшиті з легкого бавовняного матеріалу. Під час екскурсій у гори добре мати при собі легкий светр і зручне взуття. Не забудьте взяти з собою кепку або панаму, яка допоможе захистити голову від палючого сонця. Не зневажайте головним убором - від сонячного удару ніхто не застрахований.



pic

Рекомендуємо брати одяг з легких натуральних тканин. Також краще, якщо ваш одяг буде вільного крою. Купальників варто взяти декілька, щоб можна було при потребі їх змінювати. Також візьміть декілька суконь, адже медовий місяць – це найбільш романтичний час, і виглядати варто відповідно.



pic

Джерело: girko.lviv.ua