(*Одразу після весілля починається чудовий період в житті молодят – медовий місяць.*) Як правило, більшість молодих пар планують в цей час вирушити у весільну подорож, щоб відновити сили після виснажливого процесу підготовки до весілля. Хочеться, щоб весільна подорож подарувала тільки приємні емоції і мінімум клопотів.

Незважаючи на те, що подорожі Україною сьогодні є дуже популярними, багато молодят вирішують відпочити в більш екзотичних місцях. Часто на туристичних форумах можна побачити суперечки щодо того, що краще: путівка в тур агентстві чи самостійна підготовка подорожі. Цей пункт дуже спірний.

Якщо ви ніколи раніше не планували відпочинку самостійно, то краще і не робити цього у свій медовий місяць. Адже в аеропорту вас ніхто вже не зустріне, до готелю потрібно буде добиратися самостійно. Ну а досвідченим туристам, які давно подорожують самостійно, звичайно, краще зробити все самим. Для них вирішення всіх цих питань є приємними клопотами. Звичайно, без базових знань англійської мови не обійтися. Якщо англійської мови ви не знаєте, самостійне планування відпочинку для вас поки табу.



pic

Однозначно, якщо людина володіє англійською мовою на високому рівні, їй набагато простіше налагоджувати комунікацію з місцевими мешканцями, торгуватися і домовлятися про найкращі умови проживання, харчування, дізнаватися необхідні деталі для подорожей по країні, відвідування визначних пам'яток. Що ми можемо порадити і запропонувати тим молодятам, які хотіли б поліпшити свою англійську або вивчити базову англійську для мандрівників? Найголовніше в успішному вивченні англійської мови - це власне бажання і готовність діяти!



pic

Для того, щоб порозуміватися англійською мовою в подорожі, потрібно вивчити 150-200 найпоширеніших англійських слів і принципи побудови англійських речень з урахуванням правильного часу - минулого, теперішнього і майбутнього. Досягти максимального ефекту за короткий проміжок часу допоможе школа англійської мови. Щоб дізнатися більше подробиць про умови навчання, потрібно перейти на сайт englishprime.ua. Насправді англійська мова вам знадобиться не лише для подорожей. Хороший рівень англійської мови є однією з найважливіших вимог багатьох роботодавців.

Практикуйтеся щодня і зовсім скоро вашого рівня англійської мови буде достатньо, щоб самостійно подорожувати іншими країнами і спілкуватися з іноземцями. Бажаємо вам успіхів у навчанні і незабутньої весільної подорожі!

Джерело: girko.lviv.ua