Три крадіжки за тиждень здійснили 22- та 21-річний радивилівчани. Правоохоронцям вдалося піймати зловмисників на гарячому в той момент, коли вони з награбованим добром сідали в таксі.

Спочатку хлопці обікрали помешкання 42-річної жительки Радивилова, де поживилися золотим кулоном, срібним ланцюжком, позолоченою брошкою та 10 тисячами гривень. Проте цього здалося недостатньо, тож прихопили болкарку, дриль, подовжувач та листи пінопласту.

Наступна спроба - «обчистити» житло тітки одного зі зловмисників – не вдалася, оскільки нагодилися господарі. Ще в одного радивилівчанина поцупили дриль та шліфувальну машинку. На цьому крадійські рейди для хлопців закінчилися, їх піймали в таксі, коли ті намагалися вивезти награбоване у Львів з метою продажу.

Відтак, молодики зізнались у скоєнні трьох крадіжок. У ході досудового розслідування з’ясувалося – обоє жителів Радивилова мають кримінальне минуле. Один із них перебував на лаві підсудних за скоєння грабежу, легких тілесних ушкоджень та крадіжки з проникненням у приміщення, за що отримав іспитовий строк. Крім того, він чотири рази притягався до адміністративної відповідальності та перебуває на обліку у поліції як особа, причетна до незаконного обігу наркотиків.

Інший також отримав іспитовий строк за скоєння крадіжок з проникненням та вісім разів притягався до адміністративної відповідальності.

За три останні злочини обидва можуть отримати шість років позбавлення волі.

За інформацією http://www.rv.npu.gov.ua/uk/publish/article/173731