Як провести першу шлюбну ніч, щоб вона не тільки запам’яталася на все життя, але й зміцнила щойно зареєстрований шлюб?

Ця ніч, в розумінні наших предків – перший сексуальний досвід молодих, при якому відбувається дефлорація нареченої, тобто втрата цноти, висловлюючись простою мовою. Зазвичай, перша ніч відбувається досить задовго до укладення шлюбу і дуже рідко трапляються такі варіанти, коли після укладення шлюбу наречена все ж зберегла свою чистоту.

Якщо все ж ви маєте недосвідченість у проведенні сексуального контакту, тоді варто звернутися за порадою до батьків або кращих друзів.



pic

Ось декілька умов, які необхідно дотримувати для її проведення, і подбати про них потрібно заздалегідь. Вона повинна відбутися в красивому місці. Щоб все сприяло сексу, це може бути номер для молодих в шикарному готелі, або ж будинку і обов’язково без присутніх у сусідніх кімнатах родичів, яким ніде розміститися.

Основна рекомендація - бути в цю ніч повністю тверезим. Відмова від алкоголю взагалі, а не тільки лише в першу шлюбну ніч - веління часу. І якщо лікарі, принципово підтримують таку політику щодо кожної людини в будь-який період його життя, то в 100 крат сильніше це вимога, коли йдеться про першу шлюбну ніч. Лише твереза людина здатна проявити любов, такт, роль, повагу, які так важливі в першу шлюбну ніч.



pic

Шлюбне ліжко повинне бути підготовлене відповідним чином, а саме - не скрипіти, не хрипіти. У кімнаті краще, щоб була напівтемрява, запаліть свічки для додавання більшої романтики. Обов’язково звертайте увагу на переживання партнера, якщо, звичайно воно є.

Якщо ваша шлюбна ніч збіглася з початком менструації, майте на увазі, що фізичний контакт з вашим чоловіком - вкрай не бажаний для збереження вашого ж здоров’я.

Перша шлюбна ніч не сприймає грубості, з’ясування відносин, швидкості сексуального процесу, адже все має відбуватися розмірено і обов’язково з глибиною почуттів.

Джерело: www.kralya.org.ua