Відзначаючи першу річницю вашого весілля, знайте, ця подія має власну назву - ситцеве весілля. Як і будь-важлива подія у вашому житті, і це повинно бути відображено у вигляді фото, адже ситцеве весілля може дати початок доброї традиції - святкування річниці весілля в якомусь пам'ятний і неповторний стиль.

Ідеї для ситцевого весілля

Якщо річниця вашого весілля святкується в теплу пору року, то вам пощастило провести фотосесію на природі і отримати яскраві і красиві фото на тлі моря, річки, фарб зелені, трави і квітів. Відмінним варіантом місця проведення зйомки є лісові галявини, парки з великою кількістю дерев і зелені, фруктові сади.



pic

Романтичну фотосесію можна провести на березі моря або будь-якого іншого водного джерела. Захопіть із собою весільний альбом і з задоволенням згадайте ту важливу подію, яка стала приводом зібратися ще раз. Атрибутами для фотосесії вашого ситцевого весілля можуть служити повітряні кулі, таблички, плакати, фоторамки з цифрою 1 або торт зі свічкою.



pic

Почніть фотосесію вдень, при світлі сонячного світла в романтичній обстановці, з вином і фруктами, а гармонійним завершенням стане момент запуску в зоряне нічне небо ліхтарика любові. Повірте, ви отримаєте величезний заряд позитиву та чудові фотографії.



pic

Якщо у вас є можливість, то вирушайте у весільну подорож номер 2. Можна відвідати те місце, де ви були рік тому і зробити символічні знімки.

Джерело: modney.pp.ua