Парубку, який прийде в свати з каблучкою на якій діамант розміром з тенісний м'яч, мабуть, не відмовить ні одна дівчина. Дали згоду на такі пропозиції і відомі жінки Голлівуду. В кого ж з них найдорожча каблучка?, - читайте далі.

Діамант, розміром в тенісний м'яч. Ну, хіба, що трохи менше. Найдорожчою каблучкою, яку коли-небудь дарували на заручини, вважається каблучка Анни Курнікової. Кільце прикрашене 11-ти каратним рожевим діамантом. Придбав його для своєї коханої співак Енріке Іглессіас за 6000000 доларів! До весілля справа так і не дійшла, але все одно приємно.



pic

5 місяців заручин. Більше не протримався пристрасний роман скандалістки Періс Хілтон і грецького мільйонера Періса Латіса. Але весь цей час світська левиця носила на пальці обручку з 24-каратним діамантом, яка коштувала коханому 4,7 мільйона доларів.

Наступний в списку людей, які не поскупилися на обручку - Дональд Трамп - один з найбагатших людей планети. Своій коханій Меланії Кнаус, перед тим, як зробити пропозицію, він одягнув на палець обручку за 3000000 доларів. Одружилися багаті і закохані в 2004 році у Флориді в невеликій Морській єпископальній церкві.



pic

2,6 мільйона доларів у вигляді обручки з 40-ка каратним діамантом обважнювали руку Жаклін Кеннеді, коли вона в 1968 році сказала «Так» мільярдеру Арістотелю Онассісу. На обручку для вдови президента США - Онассіс ,за деякими даними витратив 2600000 доларів, про що, до речі, потім ні разу не пошкодував.

П'ять мільйонів доларів на пальчику до цих пір носить R'n'B-виконавиця Бейонсе. Золоту прикрасу з діамантом у 18 карат їй подарував тоді коханий, а тепер вже законний чоловік Jay-Z. Подарунком від репера Бейонсе вперше похвалилася на одному із концертів восени 2008 року.



pic

На 100 тисяч дешевше обійшлася обручка Ніку Кеннону, коли він йшов свататися до співачки Мерайї Керрі. Вони вирішили одружитися всього через 2 місяці після знайомства. Весілля і заручини пройшли в 2008 році таємно.

1,2 мільйона доларів - стільки коштує куплена актором Беном Аффлеком обручка для Дженіфер Лопес. Історія не мала щасливого кінця, - пара не дотерпіла до вінчання. Джей Ло повернула каблучку Бену, а той здав її назад ювелірові вже за мільйон.

Джерело: girko.lviv.ua