Що ж таке стиль лофт? Лофт (від англійського слова loft - горище) - це ціла архітектурна концепція, що передбачає переобладнання будь-якого промислового приміщення під житлове або під святкове. Така «романтика на горищі» швидко завоювала серця весільних декораторів та флористів, а також закоханих, які мріють про оригінальну церемонію в еклектично-індустріальному стилі.

Приміщення і простір грають одну з ключових ролей при організації романтичного свята в стилі лофт. Зал повинен виглядати як нежитлове або навіть промислове приміщення - це може бути і відповідне горище, і фабричний цех, і занедбаний завод, і просторий склад. Дуже важлива «фактурність»! Нехай в залі будуть цегляні стіни, дерев'яні балки під стелею і навіть вентиляційні труби - в цьому і є шик стилю лофт. При виборі приміщення звертайте увагу на вікна, сходи, стелі, двері будівлі, адже все це в подальшому стане частиною декоративного задуму вашого весілля.



pic

Флористичне оформлення в стилі лофт

Квіти обов'язково повинні бути присутніми на весіллі в стилі лофт! Архітектурну грубість приміщення дуже легко «облагородити» і пом'якшити за допомогою великих квіткових композицій і гірлянд. Підвісні прикраси з квітів та листя допоможуть заповнити порожній простір над столами, декорувати стіни, столи і навіть стільці. Поєднуйте квіти з деревиною, дзеркалами і з святковим текстилем - так ваше весілля стане «еклектичним» і неймовірно стильним!



pic

Варто зауважити, що квіти для оформлення можуть бути не тільки живими, а й штучними. Погодьтеся, під час тривалої церемонії це дуже зручно (інакше квіткові гірлянди можуть просто зів'яти без води).

Освітлення на весіллі в стилі лофт

Романтики і незвичайності індустріально-весільному залу додасть відповідне освітлення. Це можуть бути свічки, розставлені не тільки на столах, а й на підлозі, а також підвішені в спеціальних підсвічниках; гірлянди з лампочок, ліхтарі різних розмірів і навіть неонові вивіски (у вигляді ініціалів нареченого і нареченої, наприклад). Також підійдуть декоративні люстри, які можна закріпити прямо на дерев'яних балках.



pic

Весільна арка і доріжка на весіллі в стилі лофт виглядають особливо ефектно! Арка може бути будь-яка - квіткова, текстильна, дерев'яна, що світиться; головне, щоб на тлі стін промислової будівлі вона виглядала ніжно, романтично і святково. Для декору доріжки і стільців використовуйте свічки, пелюстки, атласні стрічки, а стіни можна прикрасити ініціалами молодят, світлодіодними гірляндами або табличкою з романтичної написом!



Джерело: weddings.if.ua