Після перерви на міському мототреці знову почувся рев моторів, а на доріжки вийшли гонщики. Стати свідками тестового матчу поміж збірними України та Словаччини зібралося чимало прихильників цього виду спорту. Більше - у сюжеті.

Вже давно рівненські прихильники спідвею не приходили на мототрек, аби стати свідками командних змагань. Цього разу на трек вийшли українські та словацькі гонщики. Не обійшлося і без легіонерів у обох командах. Публіка, втомлена чеканням, бурхливо вітає команди. і ось нарешті перший старт.

Гонка напружена. Ані українська, ані словацька команди поступатися не збираються. Тим цікавіше видовище. Серед вболівальників і фанати зі стажем і новачки.

Примітно, що зі спідвеєм у Рівному знайомлять не лише українців, а й іноземців. Латвійка Аріна на мототрек прийшла з хлопцем - справжнім фаном спідвею. Каже, від побаченого в захваті.

Вболівають за своїх улюбленців цілими сім'ями. Зізнаються - це вже справжня сімейна традиція, яку передають дітям. Юні прихильники і самі не проти сісти на мотоцикл, а поки ж разом з мамою й татом вболівають за свого фаворита.

У результаті зустріч між збірними України та Словаччини завершилася внічию. Після завершення гонки, гості подали протест на результат першого заїзду, який задовольнив головний суддя змагань, зафіксувавши остаточний нічийний результат.