«Сереніті» - це назва благородного блакитного відтінку, який став одним з двох головних кольорів 2016 року. Оформлення в такому кольорі, на думку вчених, заспокоює та надихає. Як оформити своє весілля такого відтінку, - читайте далі.

Блакитний «Сереніті» у весільному декорі

Весільний текстиль (скатертини, підсвічники, індивідуальні серветки) спокійного блакитного кольору дійсно виглядають дуже свіжо і благородно! Такого ж кольору може бути і вся весільна поліграфія вашого романічного свята (запрошення, ескорт-картки, конверти, меню і так далі). Прикрасьте welcome-зону і зал гірляндами, свічками і декоративними прикрасами кольору «Сереніті» - і ваше весілля 2016 точно буде трендове!



pic

Весільні аксесуари в блакитних тонах

Аби весільна церемонія виглядала максимально гармонійно, необхідно підібрати аксесуари єдиної колірної гами. Але головне правило не перестаратися, блакитний колір і всі його відтінки повинні використовуватися в міру, щоб у сукупності створити красивий єдиний стиль урочистості.



pic

Букет нареченої

Природа багата на квіти синіх відтінків. Тому, ви без зусиль знайдете необхідні рослини для складання букета нареченої. Як правило, з цією метою використовують лаванду, волошки, гіацинти, гортензію. Флористи практикують комбінування блакитних квіток з білими, такими як лілія або орхідея. Отриману композицію перев'яжіть широкою стрічкою відповідного відтінку. Наречена буде чудово виглядати з таким аксесуаром на власному весіллі в незвичайному блакитному кольорі.



pic

Весільний торт

Весілля в ніжному блакитному кольорі не обійдеться без солодких ласощів та святкового торта. Світло-синій колір робить десерт витонченим, вишуканим. Як правило, до весілля готують багатошарові торти з повітряного бісквіта. Далі, виріб покривають кремом відповідного кольору. Згодом торт прикрашається солодкими квітами, бантами, які повинні бути яскравішими, ніж крем. Вони можуть бути синього або морського кольору. На цих предметах декору робиться акцент при подачі торта.

Джерело: weddings.if.ua