Рівненський "Верес" у Першій Лізі. З цієї нагоди червоно-чорні подарували рівнянам неймовірне шоу, відзначення усіх тих, хто причетний до злету клубу та порадували виступ відомих гуртів. Передували дійству загальні збори членів народного клубу "Верес", під час котрих вирішили чимало нагальних питань, зокрема відбулося голосування за найкращий гімн, переможця ж оголосили згодом під час урочистостей на Майдані. Чим ще запам"яталося свято від рівненських россо-нері - дивіться у наступному сюжеті.

Розпочалися збори із внесення змін до статуту клубу. Серед основних питань - фінансовий звіт, безкоштовне членство для "Серця Вереса", вільні агенти, склад та кількість віце-президентів, і звичайно голосування за гімн для Вереса. Результати останнього урочисто оголосили під час урочистого концерту на Майдані незалежності. Також керівництво народного клубу вкотре подякували усім за довіру та підтримку.

Також, президент "Вереса" Олексій Хахльов повідомив, що команда офіційно отримала атестат професійного футбольного клубу, і у наступному сезоні виступатиме у Першій лізі. І саме святкування з нагоди вищезгаданої події згуртувало рівнян на центральному майдані Рівного. А там на них очікувало без перебільшення грандіозне шоу. Тисячі фанів червоно-чорних, що зібралися у центрі - побачили усіх тих, хто долучився до відродження клубу, тих - без кого б не відбулося втілення спільної мрії. Урочистості святу додав червоний хідник, по котрому крокували всі ті, що подарував Рівному спортивну перемогу. Перший місцевий також побував і на червоній доріжці і на сцені, адже Рівне 1 є головним телепартнером "Вереса", що дарує фанам можливість будь-де вболівати за свою улюблену команду. Не стримував емоцій і президент народного клубу, назвавши прорив клубу мрією, котра збулась, і це його портрет щастя.

Головні "винуватці" свята - футболісти "Вереса" не стримували емоцій, раділи та дякували за підтримку,а також - щедро роздавали автографи, робили селфі із фанами та святкували "на повну".

Хедлайнерами концерту стали гурти Отвінта та Скрябін, котрі "запалили" та рівнян, та подарували нестримні емоції, танці та шалений драйв.

На завершення грандіозного шоу центр нашого міста отримав нову окрасу - на даху будинку взамін старої непотрібної реклами, засяяли рідні для рівнян 5 літер та емблема народного клубу "Верес".

А вже сьогодні в ефірі Першого місцевого о 21:30 та завтра, 7 червня, у той же час дивіться телеверсії урочистої церемонії нагородження НК «Верес», що відбулася у суботу на майдані Незалежності.