Зовнішній вигляд нареченої повинен бути продуманий до дрібниць. Але навіть, коли все ідеально - краще мати у своїй сумочці маленькі дрібнички, які врятують вас у найвідповідальніший момент.

Народний рейтинг засобів - помічників нареченої , що зберігають її красу в найважливіший день, виглядає наступним чином.

Серветки. В принципі, годяться будь-які: паперові, вологі, словом, ті, які ви любите і яким віддаєте перевагу в повсякденні спекотні і напружені дні. Серветка прибере піт, змахне сльозу , видалить зрадницький блиск в Т-зоні , злегка підкоригує макіяж і навіть зможе витерти губи (щоки ) коханого , забруднені помадою або блиском від численних поцілунків рідні і близьких.



pic

На весіллі багато фотографують, знімають відео, щоб зберегти найбільш хвилюючі моменти, коли нареченій просто необхідно виглядати бездоганно! Допоможе в цьому пудра. Це може бути не обов'язково брендовий засіб, а й проста компактна пудра, бажано з пензлем у наборі.

Досить спірне питання - губна помада або блиск, аромати, термальна вода, туш для вій ... За кількістю поцілунків весільний день може перевищити весь ваш життєвий досвід разом узятий, і тут з помадою не можна переборщити. Найбільш ймовірно, що вам в рівній мірі може знадобитися і помада, і блиск. Перше - для якісних і яскравих фото, друге - для ніжного і трепетного образу коханої і бажаної жінки.



pic

Термальна вода у мікроспреї - ще один хіт весільної екіпіровки нареченої. Зазвичай це спрей з мінеральною водою ( будь-якої відомої косметичної марки ), надзвичайно зручна річ.

Наноситься навіть на макіяж , і в найспекотніший літній день допоможе шкірі обличчя виглядати свіжою і молодою, не допустить ні пересушування, ні появи запалень. Як тільки ви відчули втому - спробуйте збризнути обличчя (а може, і обличчя нареченого ) цією чарівною водою. Ефект приголомшливий!



pic

І головне, якщо у день одруження мають бути або вже настали критичні дні - не забудьте взяти із собою засіб особистої гігієни. Ця річ врятує вас як ніяка інша у вашій сумочці.

Джерело: euphoria.lviv.ua