1. Сміливі сучасні наречені довели, що розкішний весільний торт здатний виконувати функцію не тільки смачного солодкого десерту, а й шокуючої весільної сукні. Несподіване рішення одягатися з нагоди свого весілля в їстівні ласощі має бути добре обдуманим, а головне - продуманим. Щоб застрахувати себе від непередбачених ситуацій, сукню-торт краще одягти на певний період часу, наприклад, для весільної зйомки або урочистої церемонії.



pic

2. Світиться сукня нареченої, немов придумана в далекому майбутньому. Прогрес і сучасні технології дозволяють створювати дивовижні моделі з вшитими світлодіодами. Приголомшливе і не менш шокуюче вбрання, яке випромінює яскравий таємничий світ, обов'язково стане центром уваги запрошених гостей. Вбрання нареченої зі вшитими світлодіодами - весільну сукню майбутнього, яке, швидше за все, припаде до смаку шанувальникам жанру фентезі.



pic

3. Серед творчих наречених особливою популярністю користуються грошові сукні. При цьому в якості матеріалу можуть виступати як металеві монети, що утворюють своєрідну весільну кольчугу, так і паперові купюри. Наречена на мільйон - оригінальний образ, який надовго запам'ятається усім запрошеним гостям. Проте, існує високий ризик того, що плаття, покликане стати своєрідним символом фінансового добробуту у подальшому сімейному житті, дуже швидко стане непридатною, якщо наречена буде активно рухатися або танцювати.



pic

4. Модні кутюр'є Кетрін Челіфокс і Енн Кагава Лі представили епатажну весільну сукню, яка обов'язково припаде до смаку неординарній нареченій. Шокуюча модель весільного вбрання, для створення якої було потрібно велику кількість туалетного паперу, виглядає не просто оригінально, а навіть дуже креативно. У такому вбранні під дощ краще не потрапляти, також, варто триматися подалі від відкритого вогню.



pic

Джерело: articlewedding.com