За минулу добу до поліції надійшло 39 повідомлень про скоєння крадіжок. За 27 фактами відкриті кримінальні провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Березнівського відділення поліції повідомила жителька села Городище, що невідома особа скоїла крадіжку мобільного телефону, що належить її чоловіку. Поліцейські встановили, що крадіжку скоїв 25-річний місцевий мешканець. Триває досудове розслідування.

До поліції повідомив 69-річний житель Золбунова, що невідома особа, пошкодивши замки вхідних дверей його приватного підприємства, викрала болгарку, перфератор, зварювальний апарат та мідний кабель. Працівники карного розшуку встановили, що крадіжку скоїв 22-річний місцевий житель. За частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України проводиться досудове розслідування.

Із письмовою заявою до правоохоронців звернулася 47-річна жителька Здолбунова та повідомила, що невідома особа із її подвір’я викрала велосипед. Оперативники встановили, що крадіжку скоїв 22-річнй здолбунівчанин. Про це повідомлии у відділі комунікації ГУНП в Рівне нській області