Раніше судимий 41-річний мешканець села Радиславка перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Поліцейські встановили, що 46-річна жителька Радиславки четвертого травня в обідню пору пішла до місцевого продуктового кіоску, де її образливими словами обізвав 54-річний місцевий житель. Жінка поскаржилася своєму співмешканцю.

Той, не вагаючись, схопив ножа та пішов з’ясовувати стосунки. Конфлікт між чоловіками переріс у бійку, під час якої 41-річний вдарив ножем у живіт 54-річного.

Жінка спостерігала за сутичкою, ба більше — викинула предмет злочину у криницю. Криміналістам все ж вдалося його дістати. Вилучили з місця події й інші речові докази.

Швидку потерпілому викликали місцеві жителі. Наразі після оперативного втручання загрози життю пацієнта немає.

41-річному жителю села Радиславка слідчий повідомив про підозру у вчиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження за ч. 1 ст. 121 КК України. Вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу.

Відомо, що він і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжок, злочинів у сфері незаконного обігу наркотиків, за що відбував покарання у місцях позбавлення волі.

Про це інформує відділ комунікації поліції Рівненської області.

Читайте також: На Дубенщині тракторист в'їхав у березу, а потім випив пива