Популярна британська співачка Адель таємно вийшла заміж за свого коханого Саймона Конеккі. Принаймні так стверджують зарубіжні ЗМІ.

А заговорили про це після того, як на безіменному пальці співачки було помічено каблучку із заручин та обручку. Інсайдери запевняють, що Саймон Конеккі освідчився своїй коханій ще на Різдво, а після цього вони розписалися.



pic

«Їх заручини відбулися під Різдво, це був дуже несподіваний момент. Вони відпочивали вдома. Адель розплакалася, а потім пожартувала, що це була найнегламурніша пропозиція руки і серця в світі, але все сталося так, як вона мріяла. Вона дуже щаслива», - стверджує інсайдер.



pic

Правда, в прес-службі Адель ці чутки поки не коментують. Хоча сама співачка стверджувала раніше, що офіційний шлюб для неї не важливий. «Ми не бачимо необхідності в реєстрації наших відносин. У нас є дитина. Мені здається, це набагато важливіше», - говорила Адель.



pic

Нагадаємо, Адель і Саймон Конеккі живуть разом з 2011 року. Пара виховує сина Анджело Джеймса, якому в жовтні 2016 року виповниться чотири роки.

Джерело: uaonline.com.ua