П’ять перемог та одна нічия. Таким є доробок юнацьких команд системи Народного Клубу «Верес» у 15-му турі Першої ліги чемпіонату ДЮФЛ.

Перша команда «Верес»-КОЛІФКС U-15 у Костополі не без проблем здолала географічних сусідів – «БЛІСП-КДЮСШ» (Березне) – 2:1. Тим самим костопільчани зберегли лідируючу позицію у турнірній таблиці підгрупи.

Дублери «Верес»-КОЛІФКС U-15 в той же час перемогли на виїзді тернопільський ОДДЮСШ-«Колос» - 1:0. А ДЮСШ-«Верес» U-15 повернувся на третю позицію у підгрупі вісля виїзної перемоги у Шепетівці над «Пансіоном» - 2:0.



pic

У турнірі сімнадцятирічних чемпіонату ДЮФЛ п’яту підгрупу Першої ліги також очолюють костопільчани. У матчі 15-го туру «Верес»-КОЛІФКС U-17 вдома обіграв «БЛІСП-КДЮСШ» (Березне) – 1:0. З таким же мінімальним рахунком друга команда «Верес»-КОЛІФКС U-17 на виїзді обіграла ОДДЮСШ-«Колос» (Тернопіль), здобувши тим самим свою третю перемогу у чемпіонаті.

Команда ДЮСШ-«Верес» U-17 у Шепетівці зіграла із «Пансіоном» унічию – 0:0, залишившись тим не менше у турнірній таблиці підгрупи другою.



pic

Матчі наступного туру у Першій лізі чемпіонату ДЮФЛ команди Народного Клубу «Верес» зіграють вже найближчих вихідних. Вихованці «Верес»-КОЛІФКС-2 у Костополі прийматимуть «Поділля» з Хмельницького. Команди ДЮСШ-«Верес» вдома гратимуть з ДЮСШ-«Бережани», а юні футболісти «Верес»-КОЛІФКС у Львові зіграють із командами «Опір-2».

Повідомляє інформаційна служба НК «Верес» (Рівне ).