Красиво упакувати подарунок можна за допомогою фахівців. Вони і милу подарункову коробочку підберуть, і бантик на ній вміло зав'яжуть. Але все одно це не те. Чи то справа, якщо оформленням подарунка займетеся ви самі. Адже саме ви, а не хтось інший довгими годинами, а мабуть і днями ходили по магазинах і шукали підходящий, потрібний подарунок. І хто ж крім вас самих може знати, як краще тій або іншій людині піднести ваш презент.

Зробити самому симпатичну подарункову коробку досить просто. А головне дешево. Для її створення згодяться і старі речі, що завалялися на антресолях і полицях. Всілякі кольорові гудзики, стрічки, бантики, відрізи тканини, нитки, квіткова обгортка, солома і гілочки, на худий кінець просто кольоровий папір. Варіантів маса. Потрібно лише тільки проявити трохи фантазії, і ось вже проста маленька картонна коробка, обклеєна різними за формою і кольором гудзиками, набуває оригінальність. І стає гідною обкладинкою для вашого подарунка.



pic

Обклейте коробку кольоровими клаптиками тканини або папером, обсипте кольоровим бісером або пофарбованим цукром (попередньо змастивши клеєм), а потім на кришку коробки прикріпіть великий пухнастий бант. Вийде дуже красива подарункова коробка. Але зате сам процес виготовлення принесе вам море самозадоволення. А скільки радості, захоплення і здивування ви побачите, коли піднесете свій презент. Така коробочка, вже точно, буде самої незрівнянною.



pic

А ось і ще одна ідея подарункової коробки. Візьміть просту картонну коробку розфарбуйте її і приклейте заздалегідь вирізані картинки (краще звичайно, якщо вони будуть кольоровими). Якщо людина близька вам, то можна замість картинок наклеїти ваші спільні фотографії. Така подарункова коробка і красивою вийти і дуже милою, романтичною.

Джерело: http://ubaradio.com