Після перемоги на конкурсі "Євробачення-2016" до співачки Джамали прикута увага всього світу. І ось остання "вибухова" новина про новоспечену народну артистку України - Джамалі зробили пропозицію руки і серця. Що на це відповіла відома українка, - читайте далі.

Переможниця "Євробачення-2016" Джамала розповіла, що її хлопцю, з яким вони разом вже більше трьох років, буває з нею нелегко.



джамала виходить заміж

Джамала розповіла, що її коханий не належить до музичного середовища, так як вона не вірить у щастя подібних спілок. Як повідомила зірка, її бойфренд вже кликав її заміж, однак вона поки не дала згоди.



джамала йде заміж

"Мій хлопець вже не раз пропонував мені руку і серце. Але я віджартовуюся поки. Спочатку я дуже чекала цих слів, а він чомусь не поспішав. Потім, коли він "дозрів", я сказала: ось тепер чекай, коли я знову захочу, - каже артистка. - Думаю, це ті невеликі випробування, через які повинна пройти будь-яка пара. Найголовніше, що ми розуміємо і підтримуємо один одного. Любов – це турбота і бажання бути причетним до життя один одного".



джамалі зробили пропозицію

Співачка зізналася, що не зовсім готова до заміжжя, адже це дуже серйозний крок, а вона не хоче розчинятися у чоловіку.

Джерело: ukr.media