У непростому матчі 23 туру Другої Ліги Чемпіонату України з футболу червоно-чорні змогли вирвати перемогу, хай і з мінімальним рахунком. Як рівненські вовки подолали неприступний "Кремінь" - далі у сюжеті.

Займаючи другу сходинку у турнірній таблиці, виходив цієї суботи на поле рівненський "Верес". Суперник - непоступливий - "Кремінь" з Кременчука. Обидві команди з бажанням перемогти, аби не втратити існуючі позиції. Атакувати намагаються з перших хвилин.

Обидві команди прагнуть атакувати, та значна частина передач не проходить. Попри усі намагання, взяти ворота суперника не вдається.

У такій тяганині триває увесь перший тайм. Ситуацію не вирішує і заміна. Лише на 40-вій хвилині рівненські вболівальники отримують привід для радості.

До кінця гри попри всі намагання обох команд, рахунок лишився незмінним - 1:0 на кристь рівнян. Тренерські штаби вже роблять перші висновки. Якщо у Кременчузі нарікають на травми нападників, то у Рівному насправді розчаровані програшем. Мовляв, краще якісно програти 3:0, аніж отака перемога

Отака вона п'ята поспіль перемога рівнян. Попереду - гра з лідером турнірної таблиці "Колосом" з Ковалівки. Вона відбудеться 21 травня. Перший місцевий транслюватиме матч наживо.