Зіркові пари поспішають під вінець. Багато з них довго не зустрічалися, але твердо вирішили одружитися. Хто ж із найвідоміших пар Голлівуду об'єднають свої зіркові долі у 2016-ому році?

Леді Гага і Тейлор Кінні

Пара Леді Гага і Тейлор Кінні знамениті своїми нестандартними сексуальними уподобаннями. І, схоже, що їх обох влаштовує урізноманітнений секс.

34-річний Тейлор Кінні зробив пропозицію Леді Гагі в День святого Валентина в 2015 році. І вона погодилася, а ось з весіллям вони не поспішають. Шанувальники припускають, що свято відкладається через щільний графік пари. Сподіваємося, в 2016 році вони все ж зіграють весілля.



pic

Мерайя Кері та Джеймс Пекер

Мерайя Кері через півроку після розлучення почала зустрічатися з бізнесменом Джеймсом Пекером. Як виявилося, вона собі вибрала в наречені чоловіка, який заробляє більше 4 мільярдів доларів на рік.

Не так давно Джеймс Пекер зробив Кері пропозицію. Обручку він подарував у присутності їхніх друзів. Пара налаштована серйозно, так що і саме весілля повинні зіграти найближчим часом.



pic

Розі Хантінгтон-Вайтлі та Джейсон Стетхем

Розі Хантінгтон-Вайтлі та Джейсон Стетхем разом майже 6 років. Шанувальники цієї пари вже і не сподівалися на весілля. Але місяць тому журналісти побачили обручку на пальці у Розі.

Пізніше представники пари офіційно підтвердили, що Стетхем зробив своїй коханій пропозицію. Відзначимо, що на безіменному пальці моделі зараз обручка від Neil Lane з діамантами. Дату весілля пара поки не називає — тримає інтригу.



pic

Ірина Шейк і Бредлі Купер

Ще однією відомою і обговорюваною парою стали Ірина Шейк і Бредлі Купер. Тільки їхню пару завжди "розлучають", тобто пишуть, що вони розійшлися. Чого насправді не було.

Друзі ж пари розповідають, що Купер і Шейк зовсім скоро збираються закріпити свій союз і піти до вівтаря. Зараз вони живуть разом у Нью-Йорку. Залишилося дочекатися офіційних коментарів від пари і сподіваємося почути дату весілля.

Єва Лонгорія і Хосе Антоніо Бастон

Актриса Єва Лонгорія отримала третю пропозицію руки й серця від Хосе Антоніо Бастона, президента найбільшого в світі іспаномовного медіахолдингу. Під час відпочинку з коханим в Дубаї Єва опублікувала фотографію, де на її безіменному пальці обручка.

До цього моменту в ЗМІ часто з'являлася інформація про заручини пари. Але тільки на цей раз актриса особисто оголосила про цю радісну подію. Відзначимо, що Єва вже підбирає весільну сукню у подруги Вікторії Бекхем.



pic

Джерело: glamurchik.tochka.net