Про неординарні зіркові весілля пишуть у журналах, знімають телепередачі й не перестають говорити шанувальники. Ось декілька найефектніших зіркових одружень.

Ніжне весілля Меган Фокс і Брайана Остіна Гріна на Гаваях

Відома актриса Меган Фокс вирішила не витрачатися на розкішне святкування. У 2010-му вона вийшла заміж за актора Брайана Остіна Гріна. Романтична церемонія одруження відбулася на березі океану на Гаваях, на одному з найкрасивіших безлюдних пляжів. Крім молодят були присутні лише священик і 8-річний Кассіус, син Брайана.



pic

Готичне весілля Діти фон Тіз і Меріліна Менсона

Діта фон Тіз і Мерілін Менсон побралися у листопаді 2005 року. Готично-драматичне весілля у стилі XIX століття діви бурлеску і "великого та жахливого" Меріліна стало одним із найоригінальніших. Діта хотіла традиційне вінчання у церкві, проте наречений наполягав на чомусь вражаючому. Тому цивільна церемонія одруження пройшла у будинку Діти в Лос-Анджелесі.

Чуттєве весілля Кейт Мосс і Джеймі Хінсома

Церемонія одруження Кейт Мосс у 2011-му була й справді казковою. Актриса побралася із фронтменом групи "The Kills" Джеймі Хінсом у Котсуолді (Великобританія). Весільна сукня John Galliano дуже личила Кейт. Святкування проходило в стилі хіпі-шик із ностальгічними нотками. У церкву Кейт Мосс з’явилася у супроводі маленьких дівчаток, у красивих білих сукнях і з віночками на головах. Усе було дуже мило і чуттєво.

(Казкове весілля Шона Паркера та Олександри Ленас

У 2013-му році відбулося весілля, яке сколихнуло увесь світ помпезністю та оригінальним стилем. Співзасновник Facebook, мільярдер Шон Паркер, одружився зі співачкою Олександрою Ленас.



pic

Музичне весілля Гвен Стефані й Гевіна Россдейла

Основи щасливого шлюбу Гевіна Россдейла і Гвен Стефані заклались уже давно. А почалося все із музики. У 1996 році Гвен, тоді ще солістка "No Doubt", і фронтмен британського рок-гурту "Bush" виступали на одному концерті. Через шість років пристрасних стосунків закохані вирішили одружитися. У 2002-му музиканти побралися у церкві Святого Петра в Ковент-Гардені (Лондон). Вінчальний наряд Гвен — витвір Джона Гальяно — став головним об’єктом обговорень і захоплення. Створюючи сукню, дизайнер використав ефект деграде: поділ плаття ніжного вершкового відтінку розфарбував яскравим кольором фуксії.

Через 10 років після одруження Гвен Стефані віддала свою весільну сукню лондонському музею Вікторії і Альберта, що колекціонує найзнаменитіші весільні вбрання з початку XIX століття.

Червоно-чорне весілля Авріл Лавін та Чеда Крюгера

28-річна співачка Авріл Лавін стала дружиною фронтмена групи "Nickelback", 38-річного Чеда Крюгера. Святкування відбулося на півдні Франції у замку "Шато де ля Напуль", що неподалік від Канн (Франція). Церемонію організували в готичному стилі з вишуканим французьким шармом. На святі зібралося понад сто гостей.



pic

Заміське весілля Шеней Граймс і Джоша Біча

Зірка серіалу "Беверлі-Хіллз: Нове покоління" Шеней Граймс і музикант Джош Біч дали обітниці вічного кохання у 2013 році. Пара влаштувала весілля у передмісті Лондона в колі родини і друзів. Як альтернативу традиційному вбранню білого кольору Шеней, як і Авріл Лавін, обрала чорну сукню Vera Wang.



pic

Джерело: infomisto.com