Весілля в стилі ретро є цікавими не тільки для старшого покоління, для якого це привід повернутися в часи своєї молодості, але й для молоді, яка все більше проявляє цікавість до того часу, що стало історією. Але потрібно знати, що саме прикрасить весілля такого оригінального стилю якнайкраще.

Весільний кортеж має складатися зі стародавніх автомобілів. Знайти ретро-автомобілі сьогодні - не проблема. Автомобільні салони надають таку послугу. Прикрашати ці чудові автомобілі рекомендується квітами. Ляльки, серця на капоті будуть виглядати незграбно. Солідним машинам не личить всі ці весільні штучки. Музичний супровід також має відповідати обраному часу.

Костюм нареченого може бути темним або світлим. Ідеальний варіант - класична франтівська «трійка» з метеликом, що завершує образ. Туфлі з гострими носами можуть бути в тон костюму.



pic

Насамперед, сукня нареченої в ретро стилі обов’язково повинно мати кілька важливих деталей – у ті часи зазвичай воно супроводжувалося довгою, до підлоги, фатою, а закінчувався образ нареченої минулого сторіччя, як правило, капелюшком. Причому, капелюшок могла бути як маленькою і мати невелику вуаль, так і бути великого розміру і мати просто величезні поля.

Буде краще, якщо, обравши весілля в стилі ретро, ви замовите весільну сукню у кравця, тільки при цьому не можна забувати про те, що раніше такі вбрання виготовлялося здебільшого з шовку або атласу, а для прикраси весільного плаття найчастіше використовувався гіпюр. Тому не помиліться у виборі матеріалу.

Серед наречених минулого століття також дуже популярним аксесуаром був хутро і накидки з нього. Також ви можете доповнити ваш весільний ретро наряд напівкоштовним та коштовним камінням або перлами. В якості завершального ваш образ аксесуара можна використовувати довгі рукавички.

У вбранні нареченого ретро стилю немає нічого незвичайного – для цього випадку цілком може підійти звичайний класичний костюм. Тільки не забудьте доповнити його краваткою-метеликом.

Якщо весілля проходить влітку, то наречений може обійтися без піджака – нехай наречений буде в яскравій сорочці, брюках і підтяжках. Образ нареченої повинен бути в дусі бомонду 20-х років. Не забудьте про білосніжне боа, що освіжить образ. На голові нареченої може бути пір'я, діадема, маленький капелюшок, або велика жива квітка. Звичайно, не забудьте про довгі рукавички. Вони додадуть образу витонченості і витягнуть силует. Можна прикрасити зал ресторану предметами старовини - грамофон, патефон, стародавні телефони, вінілові платівки й інші атрибути.



pic

Запрошення на весілля в стилі ретро можна зробити у вигляді стародавньої фотографії, на якій будете ви вдвох. Також це може бути невелика обкладинка для платівки або грошова купюра 20-х років. У запрошенні потрібно відразу визначити дрескод для гостей. Наприклад, «для нас буде великою честю бачити вас і вашу супутницю у вбранні в стилі 20-х років минулого століття».



pic

Пам’ятайте, що довге намисто, капелюшок, а також занижена талія – це візитка жіночої моди двадцятих років. Зверніть особливу увагу на музику. До речі, сучасні обробки відомих мелодій - будуть відмінним танцювальним рішенням. Під час самого святкування гармонійно буде виглядати ансамбль, що виконує шлягери минулих років у дусі Утьосова або Бернса.

Джерело: girko.lviv.ua