Банальні і вже трохи стандартні білі весілля всім добряче набридли, чорний відтінок в принципі не підійде для такого світлого і радісного заходу. Тому багато наречених обирає яскравий червоний колір для свого весілля. А як зробити це правильно - ми Вам порадимо.

Значення червоного кольору

З найдавніших часів червоний колір означав красу і, звичайно ж, любов. Червоні відтінки для більшості людей асоціюються, насамперед, з кров'ю і вогнем. Ці теплі, або навіть, гарячі складові можуть означати тільки найміцніші і взаємні почуття, які відчувають один до одного молодята.

Оформлення весілля в червоному кольорі

Якщо ви вже зважилися на оформлення весілля в червоних відтінках, то вони повинні бути основною складовою всіх весільних атрибутів. Майже весь посуд повинен мати елементи червоного кольору. Це відноситься і до келихів, і до весільних ваз, і навіть до скатертин.

Весільні столи можна прикрасити червоними свічками, що надасть вашому святу ще більшу кількість ноток урочистості і романтики. Як кажуть, головне криється в дрібницях. Саме з цієї причини вам необхідно також мати на весіллі серветками з червоними візерунками і квітковими композиціями, які будуть складатися з червоних квітів.



pic

Весільні вбрання в червоному кольорі

Весільна церемонія в червоному кольорі, в першу чергу, починається з весільного плаття нареченої і численних аксесуарів, які під це вбрання підходять.

Як перший варіант, можна вибрати відразу ж яскраве червоне плаття, яке буде виглядати просто шикарно з червоними весільними туфлями і золотими прикрасами.

Як другий варіант, можна зупинитися на класичній білій сукні, адже цей відтінок як не можна краще поєднується з червоним кольором. Для такої колірної варіації підійдуть і червоні аксесуари нареченої: сумочка, сережки, пояс.



pic

Крім усього іншого варто приділити окрему увагу і образу майбутнього чоловіка. Весілля в червоному стилі передбачає наявність яскравої та витонченої краватки, якою наречений буде дивувати всіх, або безпосередня наявність червоної сорочки.

Прикрасити живими квітами червоних кольорів можна не тільки букет нареченої, а й арку для вінчання, квіти на столах та декоративні прикраси в бенкетному залі. Екстравагантно будуть доповнювати їхнє оформлення білосніжні бусинки, біле мереживо та фатін. Стільці, які будуть обтягнуті білосніжним атласом та прикрашені декоративним червоним бантом, лише доповнять пристрасне весілля.



pic

В своєму образі наречена також може використати вкраплення червоного кольору. Біжутерія, діадема можуть бути виконанні в насиченому червоному кольорі.

Відчуття радості та приємні емоції гостям подарують солодощі на весіллі. При їх замовленні обов’язково потрібно вказати бажану кольорову гамму. Весільний торт може бути абсолютно червоним або ж білосніжним з червоними акцентами, такими як квіти, банти чи полуниці. Класичні солодощі на весіллі можна доповнити стильними капкейками, які будуть оформлені тематичними фруктами.

Джерело: my-marriage.com.ua