У будь-якому випадку необхідно парубочий вечір організовувати як мінімум за дні три до весілля (на всяк випадок). Краще всього зібратися з друзями в останній вихідний перед весіллям. Адже у вихідні проводиться більше розважальних заходів.

Вважається, що невід'ємним атрибутом парубочого вечора є стриптиз. Тому Ви можете піти в стрип-клуб. Також можна піти в сауну або лазню. Як варіант чоловічих розваг, можна влаштувати собі (це вже на ваш смак і фантазію) сеанс еротичного масажу з інтимною музикою. Це буде незабутній відпочинок (а сили вам в найближчому майбутньому дуже знадобляться), а також розслабить тіло і душу.



pic

Як варіант, ви можете запросити своїх друзів на природу. Наприклад, разом порибалити або пополювати, а заразом і попрощатися з останніми холостяцькими днями, проте треба заздалегідь запастися всіма необхідними атрибутами для веселощів.

Для того щоб парубочий вечір вдався на славу, має збігтися відразу кілька речей: по-перше, тепла компанія друзів (за цим, як правило, справа не стане), по-друге, цікава, змістовна програма, а в-третіх, приємна атмосфера. Хоча якщо присутні перші два елементи, і останній не змушує себе довго чекати. Але щоб прощання з холостяцьким життям дійсно вийшло незабутнім, необхідно вибрати вдалу ідею місця для парубочого.



pic

Парубочий вечір в ресторані/кафе/барі. Все, що потрібно, це вибрати один з численних закладів подібного роду, попередньо подбавши про столик, меню і, звичайно ж, про культурну програму. Головне - платите гроші, а все інше зроблять за Вас професіонали.

Парубочий вечір вдома. Більш проблематичний, але і більш економічний варіант, який зажадає від Вас проявити у всій красі свої організаторські здібності. Слід заздалегідь продумати, хто відповідає за приготування страв і доставку спиртного, а хто - за культурну програму.



pic

У будь-якому випадку, парубоча вечірка повинна бути веселою, але не перестарайтеся та не забудьте, що скоро ви одружитеся на своїй коханій нареченій, і Вам зовсім не потрібні сварки перед весіллям через події, які відбулися на вечірці.

Джерело: vidrodjena.org.ua