Дівич-вечір – це своєрідна межа, за якою почнеться інше життя – сімейна. У ролі коханої дружини зустрічатися з подругами часто вже не вийде. Тому обов’язково зберіть їх перед весіллям. До того ж всі наречені хвилюються напередодні одруження. Спілкування з кращими подругами допоможе впоратися з передвесільним хвилюванням і налаштуватися на позитив.

Час і день для цього передвесільного свята кожна наречена, звичайно, вибирає сама. Ніяких жорстких правил у цьому питанні немає, і все залежить від розмірів гаманця і своїх бажань.

Але певні моменти варто врахувати:

Дівич-вечір однозначно буде зайвим напередодні весілля. Ви ж не хочете говорити «так», погойдуючись від похмільного синдрому? Не кажучи вже про те, що можна взагалі проспати своє одруження.



pic

За місяць або навіть пару тижнів дівич-вечір теж влаштовувати не варто — занадто рано. Подія перетвориться в класичну вечірку, і про ту особливу атмосферу можна буде забути.

Тобто, ідеальним варіантом буде організувати подію за тиждень до церемонії. Причому, «погуляти» потрібно як слід, щоб вранці після дівич-вечора розпрощатися з «безсовісним» минулим ви змогли без всяких сумнівів.

Традиційно всі турботи по організації дівич-вечора бере на себе подружка нареченої. Тому що у самої нареченої і без того турбот вистачає. І щоб вечір пройшов «на ура», подружці нареченої потрібно запам’ятати наступне:

За 2-3 тижні до вечірки запишіть імена і телефони всіх учасниць свята. Про вік теж не забудьте, щоб 17-річна подружка не залишилася за дверима, наприклад, клубу, в який пускають тільки повнолітніх. І щоб подружка бальзаківського віку не залишилася там же по зворотній причини. Тобто, вибирайте місце дівич-вечора з урахуванням віку всіх учасниць.

Складіть план розваг

Проінформуйте всіх учасниць події про дівич-вечір і долучіть їх до створення якісної вечірки «прощання зі свободою». Поодинці ви все одно не впораєтеся з фінансовою стороною питання. Продумуйте план розваг з урахуванням того, що свято створюється заради нареченої. Вибирайте місце і розваги, виходячи саме з її уподобань та смаків (в кольорі, стравах, музики тощо).



pic

Введіть дрес-код для учасниць, вибравши оригінальні вбрання

Запросіть фотографа. Знімки з дівич-вечора не менш важливі для сімейного архіву в майбутньому, ніж весільні фотографії.

Що стосується стриптизера — обговоріть цей момент з нареченою, а ще краще — з нареченим. Можливо, він буде проти цього сюрпризу перед весіллям.

Подарунки. Ну куди ж без них на дівочій вечірці! Звичайно, мова не про дорогі речі, а про приємні дрібниці: солодощі, прикраси, крихітні букетики та інші знаки уваги для всіх учасниць події.

Ідей для організації дівич-вечора — тисячі. Одні влаштовують різні веселі дурниці в стриптиз-клубах, інші — танцювальні вечірки, треті знімають кафе, щоб під живу красиву музику проводити подругу в сімейне плавання. А як ще можна провести дівич-вечір?



pic

СПА-салон

А чому б і ні? Можна зібратися на «святі краси і тіла», отримати масу задоволення і розслабитися. А після салону влаштувати ту ж піжамну вечірку.

Клуб

Один з традиційних варіантів дівич-вечора, на вибір — танцювальний або стрип-клуб. Звичайно ж, зачіски, вбрання та яскравий макіяж, а нареченій можна надіти фату в мініатюрі. Танці до ранку, маса позитиву і гарний настрій забезпечено.

Фотосесія

Для такого сценарію потрібен професійний фотограф і, швидше за все, оренда фотостудії. А після фотосесії можна виїхати за місто, продовживши свято на лоні природи — катання на човнах, рибалка (це, звичайно, на любителя), пісні біля вогнища та ін.

Банний дівич-вечір

Традиція більше чоловіча, але і дівчатам вона досить близька. Підійде, як лазня на чиїйсь дачі, так і сучасна сауна в місті. Оживити дівич-вечір можна сюрпризами, подарунками, конкурсами, оригінальними стравами та іншими приємностями.

Схід — справа тонка

Відмінна тема для дівич-вечора, що передбачає східну атмосферу свята — від інтер’єру до кожної дрібниці. Прозорі тюлі, пелюстки троянд під ногами, свічки замість ілюмінації, зачаровує музика і танці, танці, танці… Ну, і звичайно, форма одягу: ніяких джинсів і суконь — тільки по темі вечірки.

Джерело: owoman.com.ua