Плануєте зіграти весілля навесні, але не знаєте у якому стилі оформити церемонію? Не панікуйте - ми порадимо!

Квітень символізує пробудження природи. Сонце світить все яскравіше, настає пора цвітіння. «Квітневі» молодята не застраховані від мінливої погоди: так що заздалегідь підготуйте себе до того, що день може бути як яскравим і теплим, так і дощовим. З моменту закінчення Великого посту починають підвищуватися ціни на весільні послуги, так і бажаючих укласти шлюб стає більше.

Твердження, що зіграли весілля в травні люди будуть «маятися» все життя - це всього лише забобон, адже щасливих і міцних травневих шлюбів багато: сама природа дарує весняний настрій, а травень здавна вважається часом любові.



pic

Кольори для «весняної» весілля

Насамперед, це зелений і його відтінки - символ пробудження природи від довгого зимового сну. Зеленими можуть бути тільки аксесуари, а в якості основного можна вибрати нейтральний колір - кремовий, білий, світло-жовтий. Дуже красиві відтінки морської хвилі, блакитний, бірюзовий колір або кольором слонової кістки. Якщо вам по душі неординарні поєднання, варто придивитися до яблучного і насиченого синього кольору - такий тандем виглядає дуже по-весняному.



pic

Останнім часом на піку популярності так звані «екологічні» весілля: натуральні відтінки і матеріали можуть бути використані в сотнях комбінаціях. Дуже ніжним буде оформлення весілля в рожевих, персикових, світло-зелених, кремових тонах - це безпрограшний варіант, як для звичайного, так і тематичного весілля, а також виїзної церемонії. Для весняного свята за містом може підійти лавандовий або м'ятний колір - вони теж користуються великим успіхом. Цікаво виглядає колір фуксії, бузковий, темно-зелений, коричневий колір у поєднанні з нейтральними відтінками - вони чудово впишуться в стиль вінтажного весілля.



pic

Запрошення на весняне весілля і подарунки гостям

Вибираючи запрошення на весілля, постарайтеся, щоб у них були присутні традиційні весняні мотиви: пташині силуети, гілки дерев, оригінальні візерунки. Шрифт теж краще вибрати витончений, неформальний, яскравий. Прикрасити запрошення можна стрічками, намистинами, бантами, аплікаціями, малюнками.