1. Ви хочете звити своє гніздечко. У певний момент ви відчуваєте, що вам хочеться жити в окремому помешканні, почати купувати в нього посуд, гардини і різні дрібниці - створювати затишок своїми руками. Так, як хочеться вам, а не комусь. Ви відчуваєте необхідність піклуватися про свого чоловіка, готувати для нього, і.т.д. Це вірна ознака того, що ви готові до заміжжя.

2. Ви разом давно. Є пари, які почали будувати свої відносини дуже давно, і вже встигли пройти через багато випробувань: і біди, і радості. Але якщо ви з коханим все ще разом, і у вас все добре, чому б вам не одружитися? Цей особливий ритуал - весілля - робить вашу пару єдиною не тільки у ваших очах, а й в очах суспільства. У вас включається захисний механізм, ви стаєте з коханим єдиним цілим.



pic

3. Ви хочете працювати за кордоном. Ні, ми ні в якому разі не пропонуємо вам укладати фіктивний шлюб з іноземцем. Якщо ваш коханий чоловік розділяє ваші погляди, підтримує ваше прагнення працювати за кордоном і розвиватися, вам варто одружитися. Справа в тому, що подружнім парам в багатьох країнах надається більше можливостей для роботи та розвитку. А деякі підприємства, запрошуючи на роботу одну людину, можуть підшукати у себе місце і для його другої половинки. Ця практика широко застосовується в інших країнах. Тому, якщо ви марите про нові горизонти, це привід для того, щоб піти під вінець.

4. Ви хочете дитину. Вас розчулюють милі діти? Вас не лякає та відповідальність, яка приходить з народженням дитини? У такому випадку, ви готові до того, щоб стати мамою. Благо, у наш час мати-одиночка не викликає осуду в суспільстві, як це було раніше. Але все ж сім'я - це святе. Дитині краще рости разом з татом. Так що, коли ви зрозуміли, що хочете виховувати малюка, то саме час підшукати для нього відмінного батька.



pic

5. Це доля. Астрологи запевняють, що ті чи інші люди можуть по-різному впливати на нашу долю. Одні роблять її кращою, інші - гіршою. Якщо ви розумієте, що вам комфортно з вашою другою половинкою, і за час відносин з ним життя тільки покращилася, це ознака того, що вам пора скріпити ваші відносини шлюбом. Справа в тому, що, на думку астрологів, весілля відповідних один одному людей тільки підсилює їх позитивний вплив один на одного і їх долі. Так що вам варто задуматися.

В цілому ж, можна зробити висновок, що заміж краще виходити, коли вам самій цього захочеться, коли ви зрозумієте, що готові стати дружиною і прийняти на себе відповідальність за свою другу половинку. І ні в якому разі не варто виходити за чоловіка, якого вам нав'язують. Прислухайтеся до свого серця, і приймайте рішення виважено.

Джерело: zdorovia.com.ua